×
You must be loged in to contact this person.
     

Positions

4 opened

Vigiwell-being well is feeling wellVigiWell je nastal po potrebi po pomoči ljudem, ki nimajo dovolj časa za sebe. Zaradi dela in obveznosti, nimajo časa zase in svoje obroke.

Glavni težavi, ki jih VIGILANTE®  rešuje sta prvo: nudi uporabniku 24/7 nadzor nad svojimi vsakodnevnimi opravki kot je prehranjevanje in telovadba-skrb za svoje zdravje, ker  ima posledično več časa in privarčujejo več denarja kot bi brez uporabe te aplikacije.

V sedanjem tempu življenaj ljudje:

·         nimajo obroka kadar to potrebujejo.

·         obrok ni sestavljen kot je optimalno za njihovo delo in doseganje rezultatov,

·         ne gibajo se dovolj, oziroma sploh nimajo rekreacije ali vadbe, ki je nujno potrebna za zdravje.

 

Tudi, če imajo svojega osebnega trenerja ali so deležni telovadbe, tečajev povprečno je to 2x tedensko, imajo še vedno več kot 160 ur, kateri so prepuščeni sami sebi. To je težava, ki jo mora vsak sam reševati po najboljših močeh. Poleg vsakdanjega dela in opravkov, mora še dodatno misliti in paziti, da ne zamudi oz. kdaj, kje in kako bo opravil naloge in dela, ki so mu predpisana in v mnogih primernih življenjsko nujna za zdravje ali rezultat.

Ker v današnjih časih, zaradi prehitrega tempa večino dela opravljamo na avto pilot , potrebujemo, da imamo osebnega asistenta- varuha, ki skrbi za osnovne potrebe, zaradi katerih smo lahko bolj zdravi, (manj odustajamo od dela), bolj uspešni (manj stresni in bolj enegični), z boljšimi osebnimi rezultati (doseganje rezultatov zaradi optimizirane prehrane in vadbe).

 

VigiWell® je vaš online mobilni  varuh , kater zagotavlja, da ne boste nikoli več ne pozabili ali preskočili obrok, ne dobi želenega obroka, izpustite vadbo, ali ne bi, našli najugodnejše trgovine, restavracije in druge uporabne storitve doma ali v kraju, kjer ste.
Ali ste zainteresirani za težo izgubila, ohraniti svoj način življenja, želite biti zdravi ali pa samo vedeti za lokacijo restavracije, katera nudi danes vaš obrok na meniju, ter s tem privarčevati denar pri obrokih ?  VigiWell® ima informacije in rešitve, ki jih potrebujete:

Naša storitev je na voljo za vse moderne brskalnike in tudi za Android, iOS in Windows Phone mobilne platforme, s podatki iz več kot 10 držav iz celega sveta.

Looking for 4 candidates

Share this positions

Position 1

Full time (40h per week)

Paid work

Required skills

Marketing and Advertising Branding & Marketing

Position 2

Full time (40h per week)

Paid work

Required skills

Branding & Marketing

Position 3

Part time (20h per week)

Paid work

Required skills

affiliate marketing

Position 4

Full time (40h per week)

Paid work

Sweat equity

Equal investors

Volunteer

Required skills

PHP CSS Marketing and Advertising brand marketing Android and/or iOS development grafično oblikovanje mobilnih in spletnih aplikacij HTML(5) java-script programer

Share this project

     

Last updated

November 8, 2017Lost Password?